Zijn rottweiler-puppy's gemakkelijk te trainen?

Dus, zijn Rottweilers makkelijk te trainen? Rottweilers staan bekend als een van de top 10 van meest intelligente hondenrassen en daarom zijn Rottweilers meestal gemakkelijker te trainen. Rottweilers zullen sneller commando's leren dan veel andere hondenrassen. Sommige aspecten van training, zoals waakhond zijn, kunnen voor uw rottweiler gemakkelijker te leren zijn dan andere. We hebben ontdekt dat Rottweilers zeer intelligente honden zijn die in de beste gemakkelijkste honden lijken te zitten om te trainen.

Ze zijn ook een van de gemakkelijkere honden om uit de meeste andere honden te trainen. Rottweilers hebben de neiging om vrij snel te behouden wat ze leren. Met de juiste expertise zijn Rottweilers heel gemakkelijk te trainen. Mijn ervaring suggereert dat eigenaren die de juiste begeleiding bieden, hun Rottweilers beter kunnen laten reageren tijdens de training.

Het is essentieel om te begrijpen dat training een voortdurende verbintenis is en dat je geduld moet hebben. De aandachtsspanne van je hondenvriend is klein. Ze herinneren zich misschien niet het bevel dat je vanavond of de volgende dag's ochtends hebt gegeven. Voortzetting van het werk dat uw fokker had moeten beginnen, is het belangrijk om uw puppy kennis te laten maken met nieuwe mensen en omgeving, rekening houdend met blootstelling aan virussen, zoals Parvo, waar Rottweilers „erg vatbaar voor zijn”, legt Bradley uit.

Of u nu gasten bij u thuis uitnodigt of uw Rottweiler meeneemt op wandelingen door het park, socialisatie van welke aard dan ook is uiterst belangrijk. Elke dag wat tijd investeren in het trainen van uw Rottweiler-puppy zal hem helpen zich goed aan te passen aan het gezin en hem jarenlang een geweldige hondenburger te maken. Enkele leuke trucs voor jou en je Rottweiler om te leren zijn schudden, high-five, buigen, spreken, omrollen of zelfs dood spelen. Het kennen van de geschiedenis en achtergrond van het Rottweiler-ras kan ons helpen begrijpen waarom de honden zich gedragen zoals ze doen.

Uiteindelijk zal je Rottweiler-puppy leren dat het geluid van de bel betekent dat ze naar buiten kunnen om naar de badkamer te gaan. Ook al is het al vaak gezegd, vergeet niet om altijd een positieve kijk te hebben bij het trainen van je Rottweiler. Toen ze werden getest op hun werk en gehoorzaamheidsintelligentie, werden Rottweilers gerangschikt als het 9e meest intelligente ras (van de 200 andere geteste rassen). Het belangrijkste om te onthouden is hoe je omgaat met elke situatie die zich voordoet bij het bezitten van een Rottweiler.

Bij het trainen van je rottweilers proberen ze soms zichzelf te doen gelden als de alfa, zelfs als het pups zijn. Echter, veel mensen geloven dat Rottweilers over het algemeen lager zijn in dit intelligentieniveau en zich nogal „dom” gedragen. Het trainen van een Rottweiler-puppy moet voornamelijk bestaan uit geduld, veel positieve bekrachtiging en consistentie. Handsignalen helpen uw Rottweiler om commando's te onthouden en te begrijpen wat hen gevraagd wordt te doen veel sneller dan andere trainingsmethoden.

Rottweilers hebben veel energie te geven, daarom kan het ook een groot deel zijn van het trainen van ze om ervoor te zorgen dat ze voldoende bewegen. Omdat Rottweilers echter een negatieve reputatie hebben gekregen, is het uitermate belangrijk om je Rottweiler van jongs af aan te trainen om niet te bijten.