Welke rottweiler stierf op gogglebox?

De Malones hebben gedurende hun tijd in de serie vier Rottweilers gehad. Op woensdag (9 maart) deelde de familie een foto op Instagram waarin de dood van hun hond Lucy werd aangekondigd. De familie Malone uit Gogglebox heeft de genoemde dood van hun geliefde Rottweiler aangekondigd. GOGGLEBOX-sterren The Malones zijn diepbedroefd na de dood van een van hun geliefde honden.

De Rottweilers van de familie Malone hebben altijd net zoveel deel uitgemaakt van de Gogglebox-familie als Tom en Julie Malone zelf. De familie Malone uit Gogglebox heeft helaas onthuld dat de geliefde gezinshond Lucy is overleden. Gogglebox-favorieten De familie Malone heeft het verwoestende nieuws gedeeld dat hun geliefde rottweiler Lucy helaas is overleden. De familie Malone van Gogglebox is diepbedroefd achtergelaten toen een van hun geliefde Rottweiler-honden is overleden.

Tom Sr, Julie en Shaun werden regelmatig op de iconische bank vergezeld door hun geliefde rottweilers voor huisdieren, zittend op de bank of op hun baasjes. Tom Malone Jr ging woensdag naar zijn Instagram-account om aan te kondigen dat rottweiler Lucy was overleden. De vier Rottweilers van de familie Malone - Dave, Lucy, Bob en Izzey, waren vaste gasten in hun woonkamer op de show. De familie Malone van Gogglebox heeft zich uitgesproken over hun recente liefdesverdriet toen ze onthullen dat hun geliefde Rottweiler, Lucy, slechts zeven maanden na de dood van een andere hond is overleden.

De Malones voegden eraan toe dat Lucy nu 'herenigd was met haar zus Izzey', hun andere geliefde Rottweiler die vorig jaar stierf. De Rottweiler verscheen regelmatig op de Channel 4-show naast de andere honden van de familie, die vaak schattig op de bank springen terwijl het gezin tv kijkt. De familie Malone heeft gedurende hun tijd op Gogglebox vier Rottweiller-honden gehad, waarbij de brutale Dave regelmatig de show steelt en een even groot personage in de serie werd als de menselijke Malones. Tom Malone Jr deelde enkele emotionele woorden op zijn Instagram-pagina en plaatste een lieve foto van hem die het hoofd van de Rottweiler kuste.

Lucy en haar mede-Rottweilers, Dave en Bob, waren stamgasten uit de serie naast de Malone-familie in de Channel 4-serie.