Waar staan rottweiler bekend om?

Rottweilers, ook liefkozend bekend als Rotties, zijn een van de meest populaire honden in de Verenigde Staten. Ze staan bekend als krachtig, beschermend en loyaal, beroemd om hun instinct om te bewaken. Maar Rottweilers zijn ook gemakkelijk te trainen, waardoor ze loyale, liefdevolle en zelfverzekerde voogden zijn. Rottweilers staan bekend als krachtig, beschermend en loyaal, beroemd om hun instinct om te bewaken.

Zozeer zelfs dat de American Rottweiler Club duidelijk is dat, „het bezitten van een Rottweiler veel verantwoordelijkheid en toewijding met zich meebrengt, en dat „het niet voor iedereen een hond is”. Ze hebben een kalme, stabiele en stevige 'pakleider' nodig, anders nemen ze die rol voor je op zich. Ze hebben behoefte aan socialisatie, lichaamsbeweging en het stimuleren van mentale uitdagingen. Met deze dingen heb je een geweldige metgezel.

Net als de mythische Griekse held Hercules is de Rottweiler sterk en waar met een liefdevol hart. Liefkozend Rotties of Rotts genoemd, het ras is ontstaan in Duitsland, waar het werd gebruikt om vee te besturen en karren te trekken voor boeren en slagers. Dat erfgoed komt tot uiting in de brede borst en het zwaar gespierde lichaam van de Rottie. Wanneer hij beweegt, toont hij kracht en uithoudingsvermogen, maar als je in zijn ogen kijkt, zie je warme, donkerbruine poelen die een zachte, intelligente, alerte en onverschrokken uitdrukking weerspiegelen.

Rottweilers zijn geselecteerd voor bewakings- en beschermingswerkzaamheden, en dit moet te allen tijde in gedachten worden gehouden. Goed gesocialiseerde rottweilers kunnen goed overweg met mensen en andere honden, maar vooral mannetjes kunnen een beetje agressief en dominant zijn. Actieve, intelligente honden, ze zijn volledig zelfverzekerd genoeg om zelfstandig te handelen, dus ze hebben vanaf het begin begeleiding nodig. Heb h 2 mannetjes en 2 vrouwtjes.

Ze zijn met liefde opgegroeid en zijn de beste. Zoals eerder opgemerkt, is de Rottweiler een ongelooflijk loyale hond. Ze vormen een sterk gecementeerde band met hun eigenaar en vinden het leuk om bij hen te zijn; mijn grote harige baby's volgen me door het huis en staan erop dichtbij genoeg te zijn om me indien mogelijk met een poot of een natte neus te duwen. Ze zijn van nature beschermend, maar dit moet niet worden verward met agressiviteit.

Natuurlijk, hoewel het behouden van je Rottweiler-trim beter zal zijn voor haar algehele gezondheid en haar heupen en gewrichten, zal ze je proberen te overtuigen dat ze honger heeft. Gelukkig zijn er veel bronnen om u te helpen een reddings- of fokker te vinden die gezonde, ethisch geproduceerde Rottweiler-puppy's aanbiedt. Rottweilers, vaak bekend bij hun eigenaren als zachtaardige reuzen, zijn in films oneerlijk afgebeeld als de „kwaadaardige schurken”. En terwijl veel Rottweilers vreedzaam leven met de familiekat, zijn andere individuen roofzuchtig tegenover katten.

Volgens de FCI-standaard is een Rottweiler altijd zwart met duidelijk gedefinieerde markeringen van een rijke kleur op de wangen, snuit, keel, borst en benen, evenals over beide ogen en onder de basis van de staart. Ik veronderstel dat de Rottweiler bedankt dat ik echt een aardig persoon ben - ze komt altijd naar waar ik zit en smeekt om aandacht. De meeste Rottweilers neigen naar dominantie en zullen testen op positie in de pikorde van het gezin. Een Rottweiler is echter ook loyaal en beschermend voor zijn familie, en toont meestal op hun hoede voor onbekende mensen, vooral in huis.

Met deze dingen heb je een geweldige metgezel; zonder hen kan je Rottweiler destructief en uit de hand lopen. Rottweilers waren vanaf het begin werkhonden, brachten vee naar de markt, trokken karren, bewaakten de hoeve en droegen zelfs geld van en naar de markt in geldriemen die om hun nek waren vastgebonden. In een evenement dat algemeen door de media werd gemeld, werd een tweejarige Britse Rottweiler genaamd Jake, eigendom van Liz Maxted-Bluck, erkend voor zijn moed door de RSPCA. Net als bij de overgrote meerderheid van honden van grote rassen, zijn Rottweilers ook vatbaar voor verwijde cardiomyopathie.

Vanwege slechte of tragische ervaringen met Rottweilers of andere grote rassen hebben sommige steden het ras verboden. Rottweilers moeten al op jonge leeftijd grondig worden gesocialiseerd, zodat hun territoriale instincten worden gecontroleerd in plaats van willekeurig. .