Welke rottweilers mogen niet eten?

Vulstoffen en granen zoals maïs, soja, tarwe, gist en alle kruiden kunnen voedselallergieën veroorzaken in Rottweilers en moeten worden vermeden. Gerst en aardappelen die als koolhydraten in het dieet van uw Rottweiler worden gebruikt, kunnen allergische symptomen verminderen. Sojaproducten en tafelresten kunnen winderigheid veroorzaken in uw Rottweiler. De stengel, schors, huid, bladeren en kern van de avocado bevatten het toxine persine.

Dit kan leiden tot fatale hartspierbeschadiging bij honden, maar ook tot kortademigheid, hoesten, rusteloosheid, indigestie en algemene zwakte. Hoewel het vlees van de avocado een lagere concentratie persine bevat, kan de consumptie ervan problemen veroorzaken. Het hoge vetgehalte veroorzaakt vaak diarree of braken. Bovendien moet erop worden gelet dat de hond de avocado's niet doorslikt.

Het mogelijke gevolg zou een constipatie van de darmen zijn, die operatief moet worden gecorrigeerd. Uien, knoflook en prei zijn giftig voor honden. De zwavelverbindingen in bolgewassen kunnen rode bloedcellen verzwakken en vernietigen. Het resultaat is levensbedreigende anemie (anemie).

Het toxinegehalte in uien is aanzienlijk hoger dan in knoflook. De laatste ontwikkelt zijn toxische effect bij een dosering van 5 g per kg lichaamsgewicht. Het is daarom ook niet aan te raden om knoflookpreparaten te gebruiken om parasieten af te weren. Lever bevat een hoog aandeel vitamine A en kan in kleine hoeveelheden een voedingsrijk voedingssupplement zijn.

Permanente of overmatige voeding van levertraan of levertraan moet echter worden vermeden, omdat dit leidt tot hypervitaminose (overaanbod). Als gevolg hiervan kunnen huidveranderingen en haaruitval optreden. Bovendien kan een overaanbod aan vitamine A braken veroorzaken, de spiercoördinatie verstoren en botveranderingen veroorzaken. Macadamianoten en fruitpitten bevatten amygdaline.

Dit blokkeert de cellulaire ademhaling, dus voeding kan levensbedreigend zijn voor de hond. De zoetstof Xylitol, die voorkomt in tandpasta en cake, is zeer giftig voor honden en veroorzaakt leverschade. Daarom mogen alleen speciale hondentandpasta's worden gebruikt voor honden of worden geborsteld zonder tandpasta. Cake is over het algemeen geen geschikt voer voor honden en er moet speciale aandacht worden besteed aan het gebruik van zoetstoffen bij het bakken.

Veel honden genieten van dingen als fruit en groenten, rijst, eieren en kwark. Er is niets mis mee om ze deze dingen te laten hebben, maar ze mogen niet het grootste deel van hun dieet uitmaken. Je moet ze hondenvoer voeren en deze items ongeveer 10 procent van de tijd implementeren. Honden en mensen metaboliseren voedsel anders.

Items zoals chocolade en koffie kunnen een van de dodelijkste dingen zijn voor uw rottweiler om in te nemen, waarbij braken, onregelmatige hartslag en mogelijke aanvallen enkele van de meest voorkomende bijwerkingen zijn. Voordat u uw hond een rauw dieet van welke aard dan ook geeft, moet u uw onderzoek doen om te zien hoe u het goed kunt beheren. Rauwe voedingsmiddelen zoals kip en rundvlees kunnen salmonella en E bevatten. Colibacteriën, die gevaarlijk zijn voor mensen.

Voor veel dieren zijn avocado's extreem gevaarlijk. Het is het gevaarlijkst voor vogels en veroorzaakt vaak de dood. Honden verdragen het iets beter, maar het wordt ook niet aanbevolen om het aan hen te geven. Het probleem wordt veroorzaakt door een persoon, die zelfs in kleine hoeveelheden braken en diarree veroorzaakt.

De pit van de avocado zit vol met persin en het is een verstikkingsgevaar. Bel onmiddellijk uw dierenarts als uw hond hem heeft ingeslikt. Afgezien van de bezoeken met een dierenarts over wat u uw Rottweiler niet mag voeren, wees bereid om veel uit te geven om aan de dieetwensen van de honden te voldoen en vermijd de kans dat de hond op elk voedsel stort, inclusief voedsel dat giftig kan zijn. En net als elk ander levend wezen, heeft alles wat je Rottweiler binnenkrijgt een directe impact op hun kwaliteit van leven.

Zowel hondenvoer als menselijke voeding kan nuttig en schadelijk zijn voor uw Rottweiler als het niet zorgvuldig wordt overwogen. Volgens PetCareRx hebben Rottweiler-puppy's vaak baat bij het krijgen van voedsel voor volwassenen, wat helpt hun snelle groei in evenwicht te brengen. Haast je Rottweiler naar de dierenarts als hij tekenen vertoont of als je weet dat hij een van deze gevaarlijke voedingsmiddelen heeft gegeten. De consumptie van druiven kan leiden tot vergiftigingsverschijnselen zoals maagkrampen, braken en diarree in uw Rottweiler.

Je wilt je Rottweiler-voedsel niet voeren dat gevuld is met veel granen of verwerkte rommel die je niet eens kunt uitspreken. Omdat Rottweilers alles eten wat er voor hen wordt geplaatst, moet je oppassen dat je ze niet te veel voedt. Een Rottweiler is een enorme hond met een grote eetlust en vereist een goede planning voordat hij overweegt hem mee naar huis te nemen als huisdier of voor werk. Consumptie van druiven en rozijnen veroorzaakt nierproblemen, die de dood van een Rottweiler binnen 3 tot 4 dagen na inname kunnen veroorzaken.

Met een gewicht tussen 85 en 135 pond voor mannen en vrouwen met 80 tot 100 pond, zijn Rottweilers enorme honden met een grote eetlust. Dit bericht bevat alles wat u moet weten over voedsel dat uw Rottweiler wel en niet kan eten; inclusief suggesties voor hondenvoer, en welk menselijk voedsel goed en slecht is voor uw hond. Rottweilers zijn een ras dat vatbaar is voor spijsverteringsproblemen zoals een opgeblazen gevoel, chronische colitis, voedselallergieën en stofwisselingsproblemen. In geval van twijfel, vraag dan professioneel advies van een dierenarts en stel nooit een diagnose van uw Rottweiler op basis van een vermoeden.

Wanneer u op zoek bent naar het perfecte voer voor uw Rottweiler, draai dan het pakje of blik om en kijk naar de ingrediënten. .