Waar wordt een rottweiler mee gemengd?

De Husky rottweiler Mix is een unieke kruising tussen de atletische en actieve Siberische Husky en de gezonde en even actieve Rottweiler. De Husky Rottweiler Mix is een grote en krachtige hond omdat het een kruising is tussen twee actieve ouderrassen. Het Rottweiler Husky-ras kan tot 13 jaar oud worden. Natuurlijk, met de juiste training en socialisatie, kan de Duitse Rottie een uitstekend familiehuisdier, werkhond of zelfs hulphond zijn.

Ze zijn heel gemakkelijk te trainen en bereid om commando's aan te nemen. Ze zijn ook behoorlijk vatbaar voor destructief gedrag en verlatingsangst, een slechte combinatie als je kijkt naar hun enorme omvang van maximaal 115 pond. Hoewel de Sint-Bernard en Rottweiler beide vrij grote rassen zijn, zijn hun nakomelingen niet zo groot als je misschien denkt. In plaats daarvan wegen ze ongeveer 80-100 pond en staan ze ongeveer 26 inch hoog.

Toch is dat zeker geen kleine hond volgens welke standaard dan ook, dus je wilt ervoor zorgen dat je voldoende ruimte hebt voor deze hond als je van plan bent er een aan je gezin toe te voegen. Ook bekend als de Rottcollie, kan dit ras drastisch variëren in grootte en uiterlijk, afhankelijk van welke genen het meest voorkomen. Borderweilers kunnen slechts 30 pond wegen op 19 inch als de Border Collie-genen het overnemen, of maar liefst 135 pond op een hoogte van 27 inch als de Rottweiler-genen dominant zijn. Doberman Pinschers en Rottweilers zijn beide zeer populaire rassen.

Stel ze samen, en de Rotterman die resultaten zijn bijna net zo populair geworden als beide ouders. Het is een grote hond die veel ruimte nodig heeft, tot 130 pond weegt en zo lang staat als 28 inch. Duitse Denen staan bekend als zachtaardige reuzen die hun eigen grootte niet kennen. Ze zijn geliefd bij velen, maar hun notoir korte levensduur maakt ze moeilijk om van te houden, omdat je weet dat ze over slechts vier tot acht jaar weg zullen zijn.

Maar de Weiler Dane, een Rottweiler en Great Dane mix, heeft een vergelijkbaar temperament en grootte als de Duitse Dog, maar met een levensduur van 7-10 jaar. Hoewel de Weiler Dane een enorme hond is die tussen de 150 en 175 pond weegt en 33 centimeter lang is, heeft hij geen idee dat het een reus is. Net als bij de Duitse Dog, zal de Weiler Deen proberen op je schoot te zitten en in je bed te kruipen, zonder te vermoeden dat het misschien niet past. Over het algemeen is de Boxweiler een redelijk gezond ras met weinig gezondheidsproblemen.

Met de juiste zorg kunnen ze gemakkelijk 13 jaar oud worden. Maar ze hebben voldoende beweging nodig om al die Boxerenergie kwijt te raken. Anders heb je een grote, sterke, destructieve hond in handen. Als je op zoek bent naar een Rottweiler-mix die nog lang deel zal uitmaken van je familie, dan wil je sterk rekening houden met de Astle, of Rottoodle zoals het soms wordt genoemd.

Ze hebben een levensduur van maximaal 15 jaar, ondanks hun gevoeligheid voor verschillende bekende gezondheidsproblemen. Poedels hebben een vrij hoge prooiaandrijving, dus om je Astle goed te laten zijn in de buurt van huisdieren en kinderen, moet je hem vroeg en vaak socializen. Deze honden hebben tonnen energie die is verpakt in een krachtig frame dat afmetingen van 25 inch kan bereiken en maar liefst 120 pond kan wegen. Maar Golden Rotties zijn erg actief en hebben veel ruimte nodig om de overtollige energie uit hun lichamen van 100 pond te halen.

Interessant is dat het de vrouwtjes zijn die de neiging hebben om de grotere, zwaardere exemplaren te zijn. Hoewel Rottweilers over het algemeen kalm zijn, hebben Pitweilers de neiging om veel meer energie te hebben. Ze zijn erg krachtig en kunnen een gewicht van 100 pond bereiken, dus je wilt ervoor zorgen dat je voldoende tijd besteedt aan het trainen en trainen van je Pitweiler. Maar met de juiste zorg kunt u verwachten dat uw Pitweiler wel 15 jaar leeft.

Het zou geen verrassing moeten zijn dat de nakomelingen van de Rottweiler en de Mastiff, de Mastweiler, een gigantische hond zijn. Ze kunnen zo zwaar zijn als 130 pond op een hoogte van 27 inch. Ze zijn met succes gebruikt als waakhonden, trackers en zelfs in politiewerk. De Aussierottie gaat goed trainen en leert snel, dankzij de hoge mate van intelligentie.

Het is ook een zeer atletisch ras dat het goed doet in veel verschillende hondensporten. Ze kunnen tussen de 50 en 120 pond wegen en een hoogte bereiken van 25 inch. Als je twee grote rassen mengt, zoals de Rottweiler en de Cane Corso, is het resultaat zeker behoorlijk groot. De Rotticorso is over het algemeen tussen de 80 en 120 pond op een hoogte van 22 tot 27 inch, wat zeker kwalificeert als een grote hond.

Bovendien zijn ze sterk, bedekt met spieren en zeer atletisch, dus ze kunnen meer dan een handvol zijn, zo niet goed getraind en gesocialiseerd. Hoewel de Cockweiler over het algemeen een middelgrote hond blijkt te zijn, is bekend dat ze zo zwaar zijn als 130 pond, wat zeker als groot classificeert. Ze staan bekend als zeer vriendelijk en intelligent, waardoor ze de droom van een trainer zijn. De Peiweiler is een grote, schattige teddybeer van een hond.

Het ziet eruit als een Rottweiler maar met grote slappe wangen en extra rollen huid zoals de Shar-Pei. Ze zijn een behoorlijk groot ras en bereiken vaak 100 pond op 22 centimeter lang. Voor een hond van deze grootte heeft de Peiweiler een lange levensduur van maximaal 13 jaar, ondanks de verschillende gezondheidsproblemen die dit ras vaak teisteren. Gelukkig is de Bullweiler erg slim en neemt hij goed gehoor aan gehoorzaamheidstraining, dus trainen zou geen probleem moeten zijn.

Ze kunnen echter behoorlijk groot zijn, dus je wilt beginnen met trainen als puppy. Ze kunnen zo klein zijn als 40 pond of zo groot als 120 pond en variëren in hoogte van 12 tot 27 inch. De Rottsky is een mix tussen een Rottweiler en een Siberische Husky. Deze pups van gemengd ras zijn waarschijnlijk extravert en actief.

Beide ouderrassen zijn groot, waardoor het waarschijnlijk vrij grote honden zijn. De Boxrott is een kruising tussen een Rottweiler en een Boxer. De Boxrott is een grote hond met de gespierde, krachtige bouw van de Rottie en kan wel 80 pond wegen als hij volwassen is. Het is een extreem populaire boxermix, die de energie van de bokser en loyaliteit van de Rott combineert.

De Duitse herder Rottweiler Mix is een kruising tussen de hondenrassen Duitse herder en Rottweiler. Eenergetisch, loyaal en net zo gretig om te spelen als ze zijn om te knuffelen, hebben deze pups van gemengd ras enkele van de beste kwaliteiten van hun beide ouders geërfd. De Rotthound is een interessante mix die de trackingmogelijkheden van beide ouders echt naar voren brengt. Hij kan maar liefst 100 pond wegen met een jas die in veel soorten verkrijgbaar is.

Het is over het algemeen een liefdevol ras dat graag genegenheid toont, maar het kan ook koppig worden als er iets is dat het wil. De Boxweiler is een aantrekkelijke korthaarmix die gemakkelijk te onderhouden is en zeer weinig verzorging vereist. Het is een grotere hond die meer dan 100 pond kan wegen en verkrijgbaar is in verschillende kleuren, waaronder zwart, wit, reekalf en bruin. Het kan koppig en moeilijk zijn om te trainen, maar het is een geweldige waakhond en is aanhankelijk met familieleden.

De Rotterman is een sterk ras dat een uitstekende waakhond is. Het is intelligent genoeg om met wetshandhaving samen te werken en is meestal behoorlijk aanhankelijk tegenover familieleden, vooral kinderen. Het is een grotere hond die meestal meer dan 100 pond bereikt, en je kunt hem vinden in de kleuren rood, blauw, reekalf, bruin en roest. De Weimerrott is een andere kortharige hond met een gespierde bouw.

De vacht lijkt vaak vervaagd, zo krijgt de hond zijn bijnaam „grijze geest”. Dit ras kan vrij groot worden en weegt meestal bijna 130 pond, en het vereist veel vroege socialisatie om te voorkomen dat het agressief wordt tegenover vreemde honden. De Bullweiler is een grote hond die vaak meer dan 100 pond weegt, maar erg liefdevol en vriendelijk is. Het heeft een korte, stijve vacht die gemakkelijk te onderhouden is door hem om de paar dagen te borstelen om de natuurlijke oliën te verspreiden en de glans naar voren te brengen.

Vroege socialisatie zal het helpen beter om te gaan met familieleden en andere huisdieren. De Rottmation is een interessant ras met een lang en slank lichaam. Het is een onderhoudsarme hond die vaak tot 100 pond kan wegen. Het is een uitstekende waakhond, maar speelt het liefst met kleine kinderen, indien aanwezig.

Het is slim en gemakkelijk te trainen, maar het houdt er niet van om te lang alleen gelaten te worden en dit zal er meestal voor zorgen dat het destructief wordt, waardoor meubels en kussens worden verscheurd. Doorzoek onze database met meer dan 8162 berichten met actuele informatie van onze experts en dierenartsen. Fransen staan bekend als vriendelijk en redelijk gemakkelijk in de omgang, wat zelfs een deel van de zenuwen van de Rottweiler kan wegnemen. Dus wie had het idee om het kleinste hondenras van Duitsland te kruisen met een Rottie? Nou, de Teckel Rottweiler-mix bestaat wel, en het zijn prachtige honden.

Het waren vooral de Duitsers die het ras gedurende de middeleeuwen voortzetten en de Rottweiler op boerderijen gebruikten om vee te hoeden en karren te trekken. Dankzij hun populariteit wordt de Rottweiler vaak gekruist met andere raszuivere rassen om een aantal zeer interessante gemengde rassen te creëren. De Springer Rottie is een Rottweiler en Engelse Springer Spaniël mix, wat resulteert in een grote pup die zeker vol energie zit. Zoals bij alle honden, zullen de dieetbehoeften van de Duitse herder Rottweiler Mix veranderen van puppyleeftijd tot volwassenheid en zullen ze blijven veranderen in hun hogere jaren.

Afkomstig uit hetzelfde algemene gebied en met zeer vergelijkbare persoonlijkheden, is het volkomen logisch om Dobermans te mengen met Rottweilers. De Rottweiler-mix van de Duitse herder is vatbaar voor enkele van dezelfde omstandigheden waarmee de Duitse herder en Rottweiler ook worden geconfronteerd. De Rottweiler en de Corgi zijn beide populaire rassen die als werkhond zijn gefokt, maar daar eindigen de overeenkomsten. De Rotticorso kan prima overweg met alle gezinsleden, maar dit zijn zeer forse dieren, en kleine kinderen kunnen worden omvergeworpen en gewond raken door een uitbundige Rottweiler Cane Corso-kruising.

Zowel de Duitse herder als de Rottweiler zijn gefokt als werkhonden, en dit gemengde ras houdt ervan om zowel fysiek als mentaal actief te blijven. De Pinweiler is een Rottweiler en Miniatuur Pinscher-mix, die een kleine maar machtige pup produceert met meer energie dan je misschien denkt, en veel pit. Uw verantwoordelijkheid als eigenaar van een Rottweiler-kruis is ervoor te zorgen dat uw hond opgroeit tot een gelukkig en goed afgerond individu. .