Rottweiler hoe te trainen?

De meest effectieve training voor uw rottweiler is operante conditionering. Alle vier de kwadranten moeten worden gebruikt, maar alleen positieve bekrachtiging in het begin. Rottweiler Lab-mixen hebben ruimte nodig omdat het grote energieke honden zijn die veel ruimte nodig hebben om te sporten. Je investeert veel tijd in je nieuwe pup.

Naast normale lichaamsbeweging is het van vitaal belang dat ze veel vroege Rottweiler-trainingen krijgen. Het trainen van een Rottweiler-mixpuppy vereist regelmatig potje pauzes - zelfs's nachts - en tijd weg van andere bezigheden die je misschien hebt. Dit kan veel geduld en hard werken vergen, maar het eindresultaat is zeker de moeite waard. Als je Rottweiler van nature vriendelijk is, hoef je je waarschijnlijk geen zorgen te maken dat hij of zij op dingen plast.

Hoewel Rottweilers over het algemeen een stressvrij ras zijn, zijn er als het gaat om verzorging een paar dingen die u vanaf het begin kunt doen, en dat omvat het wennen van uw hond aan nagelverzorging. Wanneer je een krat gebruikt om een Rottweiler te trainen om niet in huis te plassen, zorg er dan voor dat de kist niet te groot of te klein is. Het Rottweiler-ras speelde een aantal rollen tijdens de Eerste en Tweede Wereldoorlog en wordt nog steeds erkend voor de dappere rol die hij speelde in dienst. De Rottweiler staat op nummer 8 van 194 op de American Kennel Club's, (AKC), lijst van Amerika's populairste hondenrassen, en blijft de harten van mensen overal veroveren.

Nogmaals, of je nu onlangs een Rottweiler hebt gered of een Rottweiler hebt als waakhond, of te koop, de gehoorzaamheid zou hetzelfde zijn, gewoon voor verschillende doeleinden gebruikt. Teresa Bradley toont sinds 1987 kampioen Rottweilers en is sinds 1999 fokker van Rottweiler-kampioenen. Er zijn veel bronnen die Rottweiler-mixpuppy's aanbieden, maar het vinden van de beste bron kost tijd en studie. Rottweilers krijgen soms een slechte reputatie, maar veel eigenaren houden van ze vanwege hun uitgesproken uiterlijk, kracht en beschermende aard.

Ik heb een 1-jarige Rottweiler, maar hij handelt op een manier om bovenop me in te klimmen en hij luistert helemaal niet naar mijn bevelen. Je moet je Rottweiler Lab-mix minstens twee tot drie keer per week poetsen, en mogelijk meer tijdens het verversingsseizoen, wat twee keer per jaar gebeurt. Ik hou van Rottweilers om alle redenen die ze notoir moeilijk kunnen maken om te bezitten en mee te leven. Voortzetting van het werk dat uw fokker had moeten beginnen, is het belangrijk om uw puppy kennis te laten maken met nieuwe mensen en omgeving, rekening houdend met blootstelling aan virussen, zoals Parvo, waar Rottweilers „erg vatbaar voor zijn”, legt Bradley uit.

Een Rottweiler die naar de eigenaar gromt, is vaak dominantie-agressie en kan technisch gezien niet worden gerehabiliteerd omdat het deel uitmaakt van het temperament van de Rottweiler. Sterk hoofd, kalm %26 opgewonden, streng en ontspannen zijn enkele van de vaardigheden die een Rottweiler-eigenaar zou moeten hebben om te passen bij verschillende situaties en de stemming van uw hond.