Hoeveel rottweilers zijn er in de gogglebox?

Naast Lucy hebben de Malones nog drie andere Rottweilers genaamd Dave, Bob en Izzy. De familie heeft vier honden - Dave, Lucy, Izzy en Joe. Gogglebox-favorieten de familie Malone hebben hartverscheurend afscheid moeten nemen van een van hun geliefde huisdier Rottweilers. GOGGLEBOX-sterren The Malones zijn diepbedroefd na de dood van een van hun geliefde honden.

Ze hebben eigenlijk drie honden - Dave, Lucy en Joe. Helaas stierf hun hond Izzey eerder dit jaar. Je hebt de cast van Gogglebox ontmoet - de menselijke, dat wil zeggen - maar heb je je ooit gerealiseerd hoeveel huisdieren er op die banken zijn? Volgens het sociale mediateam van de show zijn de Rottweilers van de Malones al lang de meest geliefde honden op de show. Als je een fan bent van Gogglebox, heb je waarschijnlijk gemerkt dat de Malone-familie ook bestaat uit een aantal schattige rottweillers.

De enorme rottweiler-honden van de Malones zijn bijna net zo geliefd bij Gogglebox-fans als de taartselectie van de familie. Denk maar aan de Rottweilers van de familie Malone of Daniel en Stephen's speelgoedpoedels - ze komen altijd iets aan als de tv-camera's rollen en hun eigenaren duidelijk maken dat ze deel uitmaken van het gezin. En gelukkig voor ons zijn The Malones terug voor hun zesde jaar op de show om ons een aantal hilarische one-liners en schattige momenten te geven met hun huis vol rottweillers. De Malones houden ervan om tegen hun brutale Rottweilers te knuffelen terwijl ze tv kijken en moeten vaak voorkomen dat ze een taart of twee pakken van het beroemde snackbord in hun woonkamer.

Van de drie poedels van Stephen en Daniel tot de enorme Rottweilers van de familie Malone, de dieren worden aanbeden door fans van de show.