Welk rottweiler-ras is het grootst?

De Romeinse rottweiler is het gigantische ras van de Rottweiler. Dit ras vereist een aanzienlijke fysieke aanwezigheid en de hoogte kan groot of te groot zijn. Roman Rottweiler kan extreem groot worden naarmate ze groeien en de aanzienlijke omvang van een gigantische hond bereiken. Het grootste ras van de Rottweiler is de Roman Rottweiler.

Dit ras heeft een grote fysieke aanwezigheid en hun lengte is geclassificeerd als groot of gigantisch (extra groot) formaat. Roman Rottweilers kunnen heel groot worden naarmate ze groeien en de aanzienlijke grootte van een gigantische hond bereiken. Ze worden algemeen beschouwd als een van de grootste hondenrassen ter wereld. Een ding dat echter kan worden gedaan, is vergelijkingen maken tussen rassen, omdat elk ras is gefokt om heel anders te functioneren dan de andere raszuivere honden.

De grootste Rottweiler in de geschiedenis was een vrouwelijke Akita genaamd Suzie. Ze woog meer dan vijfenvijftig pond en stond zeven voet lang. Dit maakt haar de enige teef die ooit de Rottweiler is geworden, omdat ze normaal niet zou zijn toegelaten tot het Rottweiler-ras. Duitse Dog Gemiddeld zijn Duitse Denen ongeveer 28-30 centimeter lang.

De Duitse Dog wordt algemeen erkend als het grootste hondenras door de American Kennel Club, althans in termen van lengte. Aangezien een Duitse Dog het record heeft voor de hoogste hond, heeft een Engelse mastiff het record voor zwaarste. Het is erg in de mode om dingen te hebben die uniek zijn en niet algemeen verkrijgbaar zijn. Als zodanig is het op dit moment modieus en trendy om honden te hebben die niet even groot zijn als de meeste van de rest van hun ras.

Een voorbeeld hiervan is de gigantische Rottweiler. Ook wel de Romeinse Rottweiler, de Goliath Rottweiler en zelfs de XXL Rottweiler genoemd. De gigantische Rottweiler is een bijzonder grotere variant van de typische Rottweiler en is geen ras op zich. Dat gezegd hebbende, verkopen veel fokkers de pups als een speciale klasse van Rottweiler.

Ook al herkent de AKC (American Kennel Club) de hond niet. Dit maakt de reuzenrottweiler een nog uniekere en specialere variant van de Rottweiler. Het maken van de hond zeer wenselijk voor velen. De Romeinse Rottweiler is voor de Tibetaanse Mastiff zoals de standaard Rottweiler is voor de Australian Shepherd.

Dat gezegd hebbende, is de algemene consensus dat de gigantische Rottweiler een extra grote versie van het populaire hondenras moet zijn. Ik ontmoette een geweldige kerel, een hele grote Rottweiler, had net een groot hoofd en stond 36 op de schouder. Sommige mensen zijn zo gewend aan de gedokte look dat wanneer ze een Rottweiler met een staart zien, ze snel aannemen dat het een ander hondenras moet zijn. Dus wat is de Romeinse Rottweiler precies? De Roman Rottweiler is een grote hond met zijn oorsprong in de Tibetaanse Mastiff en de Italiaanse Mastiff hondenrassen.

Er bestaat niet zoiets als zeldzame exemplaren zoals rode rottweilers, Romeinse rottweilers, kolossale Rottweilers. Veel websites en winkels over de hele wereld, en vooral de VS, verkopen puppy's die zijn getagd als gigantische Rottweilers. Een staart is vaak een teken dat een Rottweiler mogelijk uit Duitsland is gekomen, aangezien daar de praktijk van staartdocking sinds 1999 verboden is. Vaak mengt een fokker een Rottweiler met een veel grotere hond, zoals een Tibetaanse Mastiff, een Engelse Mastiff of een Sint-Bernard, en creëert een gemengd hondenras dat veel van de Rottweilers-kenmerken, maar is toevallig supergroot vanwege de grotere rassen die in de genenpool zijn gemengd.

Toen de Romeinen hun vee achterlieten met de escorthonden (Rottweilers) die zich in Duitsland vestigden vanwege onbegaanbare wegen en moerassen, kregen de Duitsers een paar exemplaren van het ras vast. Dit belette echter niet dat veel mensen het probeerden, dus werd ze uiteindelijk een Rottweiler die werd gefokt met Cairn Terriers en Engelse Mastiffs. Ja, Roman Rottweilers werpen het hele jaar door hun jassen af en hoe slecht ze vergieten hangt af van de tijd van het jaar. De grootste Rottweiler in de geschiedenis was ook een Duitse herder en de familie die het bezat wilde dat ze een showdebuut zou hebben en wilde niet dat ze voor iemand anders werd gefokt.

Er waren anderen die de originele Rottweiler en de kracht van deze grote hond, bewakingsvaardigheden, transport en jachtvaardigheden op groot wild wilden behouden. Waar de gewone Rottweiler maximaal 130 pond weegt, is opgemerkt dat de gigantische variant oploopt tot 250 pond pure spieren. Zoals de meeste Rottweilers is de gigantische Rottweiler ook een sociaal dier dat graag tijd doorbrengt met mensen en andere honden. .