Wie heeft rottweiler-puppy's te koop?

Sinds 1995 fokt en fokt het team van Von Z-Max Rottweilers puppy's uit Duitse en Europese bloedlijnen. Ze benadrukken kwaliteit in zowel temperament als gezondheid. Temperamenttesten en vroege socialisatie worden gedaan, zodat u ervoor kunt zorgen dat u geen agressieve hond krijgt. We zijn van mening dat dit een gezondere omgeving is dan andere rottweiler-fokkers kunnen bieden waar hun Rottweilers worden gehouden in een gebouw dat is opgesloten in kooien waar ze nauwelijks kunnen bewegen.

Als je meer wilt weten over het kopen van een puppy bij DuPree's Rottweilers, kun je contact met hen opnemen via telefoon of e-mail. Al hun Rottweiler-puppy's in North Carolina worden geleverd met hun staarten aangemeerd en hun achterste dauwklauwen verwijderd, dus dat is iets minder waar je je zorgen over hoeft te maken. Het is absoluut noodzakelijk dat een Rottweiler naar de badkamer kan gaan wanneer dat nodig is en de hele dag vrij kan sporten en spelen als ze dat willen. Dit betekent dat als je een van onze kinderen adopteert, je een gezonde Rottweiler-puppy verwacht tijdens zijn of haar leven.

Vrouwelijke Rottweilers zijn iets kleiner omdat ze een lengte hebben variërend van 22-25 inch lang en een gewicht tussen 80-100 pond. Het vinden van een Rottweiler-fokker die u kunt vertrouwen en die zowel het belang van u als de puppy voor ogen heeft, kan het vertrouwen en de zekerheid bieden die u nodig hebt om een Rottweiler-puppy te verwelkomen. Hun Rottweiler-puppy's worden geleverd met een levenslange heup- en gezondheidsgarantie, zodat u zeker kunt zijn van uw aankoop. Michael Stuckenberger (mijn man) was de fokker van Champ in Duitsland uit het beroemde Vilstaler Land Rottweilers.

Als u klaar bent om de volgende stap te zetten om een Rottweiler-puppy mee naar huis te nemen in North Carolina, is een van de belangrijkste dingen om naar te kijken kwaliteit en gerenommeerde fokkers in uw omgeving. Als je nieuwsgierig bent naar hoe hun Rottweiler-puppy's in North Carolina eruit zien, kun je bladeren door hun mannelijke en vrouwelijke honden die worden gebruikt voor de fokkerij. Zorg ervoor dat u zorgvuldig onderzoek en onderzoek doet om te bevestigen dat een Rottweiler de beste keuze is voor u en uw gezin voordat u op zoek gaat naar een fokker. Von Evman Rottweilers won Best of Breed, Award of Merit, en Best of Opposite Sex in Westminster Kennel Club.

Daarom zijn training en ontmoediging van agressief gedrag essentieel bij het grootbrengen van een Rottweiler-puppy in North Carolina.